Kohteet

Asuinalueet

Esittely

Täältä löydät asuinalueiden esittelyt ja kaikki kohteemme asuinalueilta.

Kotikulma Oy:n asunnoissa keskivuokra on 11,52 €/ m2 / kk.

Esimerkkejä vapaista kohteistamme löydät täältä.

Hirsimäki

Hirsimäki sijaitsee noin parin kilometrin päässä Riihimäen keskustasta. Kaupunginosa on pääosin omakotitaloaluetta ja sen palveluihin kuuluvat mm. päiväkoti ja lähikauppa. Hirsimäessä sijaitsevat mm. Suomen lasimuseo, Suomen metsästysmuseo sekä Riihimäen hautausmaa ja Kappelikirkko.

Hirsimäen alueella sijaitsee useita puistoja,mm. Lasitehtaanpuisto, Messupuisto sekä Palomiehenpuisto.

Alueen kohteet:

Huhtimo

Huhtimo sijaitsee n. 1.4 km päässä Riihimäen ydinkeskustasta. Kävelymatkan päässä sijaitsevat mm. Pohjoinen koulu, päiväkoti sekä LIDL-myymälä.
Alueen kohteet:

Keskusta

Keskustan puistomaisella alueella sijaitsevat mm. urheilupuisto, uimahalli, maauimala, urheilutalo ja vesitorni Vesilinna. Teatteri sekä Kauppakeskus Atomin palvelut myös lähellä.

Lähellä keskustaa sijaitsevat myös Riihimäen Lasimuseo sekä Hyttikorttelin vanha asuinmiljöö.

Keskustassa sijaitsee myös useita eri tasojen oppilaitoksia.

Alueen kohteet:

Kirjaus

Kirjaus on kaupunginosa Riihimäellä, valtatien 3 ja kantatien 54 varrella. Kirjauksessa sijaitsee Riihimäen aluesairaala, Riihimäen seudun terveyskeskus, paloasema, päiväkoti sekä vanhainkoti. Kauppoja myös kävelymatkan päässä.
Alueen kohteet:

Peltosaari

Peltosaari on kaupunginosa Vantaanjoen varrella. Se sijaitsee Riihimäen rautatieaseman, matkakeskuksen ja muiden Riihimäen keskustan palveluiden lähellä.

Rakennuskanta on suurimmaksi osaksi kerrostaloja.

Alueella palveluihin kuuluu päiväkoti, eläinhoitola, Peltosaaren kierrätys, kaksi kauppaa ja ravintola. Peltosaaressa sijaitsee myös Työväentalomuseo.

Aivan Peltosaaren pohjoislaidalla sijaitsee Peltosaaren urheilupuisto. Siellä on jalkapallokenttiä, yleisurheilukenttä, pesäpallokenttä, jousiammuntarata, jäähalli ja Liikuntakeskus. Peltosaaressa sijaitsee myös luontokohteena tunnettu Peltosaaren kosteikkopuisto.

Alueen kohteet:

Räätykänmäki

Räätykänmäki sijaitsee noin 3 km:n päässä keskustasta. Lähimmät palvelut sijaitsevat kauppakeskus Merkoksessa.
Alueen kohteet:

Uramo

Alue on suurimmilta osin omakotitaloaluetta, mutta asuinalueella on myös kerrostaloja. Alueen palveluihin kuuluvat uudistettu koulu sekä päiväkoti, lähikauppa sekä Lidl-myymälä.
Alueen kohteet:

Tienhaara

Tienhaaran alue sijaitsee Riihimäen pohjoispuolella. Alueella mm. ala-aste, varuskunta sekä vankila.
Alueen kohteet: